00468 4468 5478

Bromsbelägg och skivor

Med bil nummer

Produktsökning med hjälp av fordonstyp


Pålitliga bromsar för säker körning

Bromsarna är en av de allra viktigaste beståndsdelarna av ett fordon. Man skulle kunna säga att bromsarna är länken mellan förarens kommando och däcken. Det spelar ingen roll om det handlar om en personbil eller långtradare, ett bromssystem som fungerar problemfritt och tillförlitligt är ett måste för att ge sig ut i trafiken. Idag har de flesta personbilar skivbromsar. De består av en metallskiva som sitter fast monterad på hjulaxeln. När föraren bromsar in pressas bromsklossar mot båda sidor av denna skiva.

Många bilar har dessutom försetts med så kallat ABS, ett system som gör att man kan styra fordonet även när bromsarna låsts. Detta förbättrar säkerheten och minskar risken för sladd, särskilt på våra nordiska körbanor. Varje inbromsning sliter på skivor och belägg, vilket betyder att dessa komponenter behöver underhållas eller bytas ut med jämna mellanrum.

Köp skivor och belägg på nätet

För oss på 123dack.se är det en självklarhet att erbjuda högkvalitativa bromsbelägg och andra nödvändiga komponenter som gör att du kan känna dig ännu tryggare under körningen. Ta en titt i vår webbshop när det börjar bli dags att byta bromsskivor. Du hittar ett stort utbud kvalitetsdelar till fördelaktiga priser, och det går snabbt och smidigt att handla allt du behöver på nätet. Är du på jakt efter nya vinterdäck, fälgar eller kanske kompletta hjul inför sommaren? Vi för marknadens främsta märken med varor från till exempel Continental, Nokian och Michelin. Dessutom har vi ett brett urval av olika sorters tillbehör. Vårt sakkunniga team hjälper dig att leta fram rätt produkter till just din bil och står till råds om du har frågor eller funderingar. Sedan skickas allting hem till dig, så att du kan utrusta bilen och ge dig ut på vägarna igen på nolltid!

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 03.12.2020 07:28