00468 4468 5478

aluminiumfälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


Med skinande aluminiumfälgar blir din bil som ny

Aluminium är ett lättbearbetat material med låg vikt som passar bra vid tillverkning av bilfälgar. Om körekonomi och bränsleförbrukning är viktigt för dig när du kör bil har du anledning att välja lättviktsfälgar till dina däck. Aluminiumfälgar kan dessutom fås i många olika färger och utföranden. Det tror vi att du kommer att märka om du väljer att köpa fälgar till din bil här på 123dack.se. Vi har såväl riktigt billiga fälgar i olika fälgstorlekar som några av de mest extrema och exklusiva fälgarna du kan hitta på marknaden.

Fälgar i aluminium har blivit billigare på senare år. Det är en följd av att de blir allt populärare vilket gör att de tillverkas i större volymer och det är något som märks på priset. Det spelar ingen roll om du kör Volvo eller en bil du nästan är ensam om i Sverige. Vi har aluminiumfälgarna för dig!

Aluminiumfälgar har i regel lägre vikt än stålfälgar. Tänk på att vikten ökar med hastigheten, skillnaden i vikt är alltså större när bilen väl är i rörelse än man kan tro när man väger olika fälgar i handen i butiken. En stor fördel med aluminium är materialets värmeledande egenskaper. Värmen från bilens bromsar leds bort på ett effektivt sätt och det minimerar risken för problem med bilens bromssystem. Till detta kommer den status som omger almuminiumfälgarna - det har alltid varit ett kännetecken för bilar i lyxklass.

När det gäller grov körning t.ex. med dubbdäck på vintern och när det finns risk för stenskott väljer många ändå plåtfälgar eftersom det är lättare att rengöra och inte repas lika lätt.Vi har många fälgmärken för dig att välja bland oavsett vad du kör för bil och hur du kör den.

Aluminiumfälgar ger din bil en exklusivare känsla

På 123dack.se har vi ett mycket stort utbud av billiga däck och däcktillbehör till såväl vanliga som ovanliga bilar. Lyft din bils utseende med skinande aluminiumfälgar som ger dig ökad körglädje och lägre vikt på bilen. Vi bjuder på frakten och ger dig 30 dagars fri returrätt.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 23.10.2021 07:28