0855121167

diagonal släpdäck

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistikrabatt

Om ni behöver en större mängd industri-, special- och släpdäck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: Logistikrabatt

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrättKöp billiga diagonaldäck till släpvagn på 123dack.se

Är det dags att köpa nya däck? Hos oss hittar du bra däck av god kvalité till ett bra pris online. Diagonaldäck till släpvagn är något som kommer passa bra till ditt släp även om de inte är så vanliga längre. Skillnaden mot ett radialdäck är att i diagonaldäck är att textilcorden är placerade i rullriktningen i de senare.

Dessa däck är anpassade för att passa tunga fordon och finns både i sommardäck och dubbdäck. Var noga med att kolla vad du har för storlek på däcken och välj samma mått som dina befintliga däck när det är dags för att byta dem. Vi kan garantera att du kommer hitta rätt däck hos oss för just dig och din släpvagn.

Börjar vintern att närma sig och det är dags att sätta på dina dubbdäck igen? Även däck för vinterhalvåret kan du hitta hos oss i vårt breda utbud. Diagonaldäck till släpvagn passar till många fordon men är mer lämpade för de av tyngre slag. Till exempel finns denna däckvariant bland annat i form av lastbilsdäck.

Diagonaldäck säljs knappt alls i dag men hos oss kan du vara säker på att hitta vad du söker.Oavsett vilken storlek du behöver kan du vara säker på att hitta det hos oss på 123dack.se. Känner du dig vilsen och inte är säker på vad du behöver är det vara att kontakta vår kunniga personal som gärna hjälper dig hitta rätt däck för ditt fordon.

Köp dina nya diagonaldäck till släpvagn på 123dack.se

Har du bestämt dig för att byta släpvagnsdäck behöver du inte leta längre. På 123dack.se får du alltid högsta service. Detta tack vare att vi har över 300 servicepartners runt om i Sverige som är villiga att hjälpa just dig.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.06.2024 07:33