0855121167

Motorcykeldäck: Tourensport Diagonal

Er monteringsmöjlighet

Er monteringsmöjlighetIngen fara: även till motorcykeldäck erbjuder vi montagepartner i er närhet. Till montagepartner sökning

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Söker montagepartner

Vi letar efter fler verkstäder som kan fungera som montagepartner för motorcykeldäck.
Gratis anmälan härSkaffa nya Tourensport Diagonal för hållbar körning

Hos 123dack.se hittar du Tourensport Diagonal till din motorcykel eller 4x4. Köp billiga däck, utan att tumma på kvalitet. Alla däcken har två års garanti om du handlar hos oss. Diagonala mönster, eller som det även kallas, konventionella mönster, har en stomme som består av ett eller flera skikt.

Detta beror på vikt och -bärklass. Varje skikt på däcken är tillverkat av textilväv, och har en överlappningsvinkel för vävtrådarna som bestäms efter vilka egenskaper däcket ska ha. Stommen ska vara styv, stark och hållbar, för att hålla för de påfrestningar däcken utsätts för vid körning. Diagonaldäck ska klara av svår terräng och ojämnt underlag. Se till att dina däck är säkra, och kontrollera om du behöver skaffa nya, inför den kommande säsongen.

Tourensport Diagonal är säkra och tål att köras på

Hos 123dack.se kan du beställabåde radial och -diagonaldäck. Det går snabbt och enkelt. Med låga priser, stort utbud av 100 däckmärken och 25000 profiler, kommer du att kunna göra ett bra köp av däck till din bil eller motorcykel. Du gör enkelt din sökning på hemsidan, och får upp förslag som passar utifrån dina behov. Behöver du hjälp har vi ett samarbete med över 300 servicepartners. Vi erbjuder dessutom våra kunder 30 dagars returrätt på köpet och alla priser inkluderar moms. Välkommen att beställa!

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.05.2024 07:33