0855121167

Kompletta hjul och fälgar

Däck och fälg i ett

Billigare än att köpa de enskilda komponenterna och lättare att byta däck.

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Välj fordon
Välj fälg
Välj däck
Beställ komplett hjul

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Välj fordon
Välj fälg
Välj däck
Beställ komplett hjul

Komplett hjul med aluminiumfälg

Om utseendet är viktigt för dig och du föredrar rostfria fälgar är du på den säkra sidan med aluminiumfälgar.

Välj typ av däck…

Komplett hjul med stålfälg

Föredrar du robustheten och ett lägre pris? Då är kompletta hjul med stålfälgar något för dig.

Välj typ av däck…

aluminiumfälgar

stålfälgar

Kompletta hjul med TPMS

Om ditt fordon är utrustat med ett direkt TPMS-system, blir monteringen och programmeringen på de lämpliga TPMS-sensorerna utan extra kostnad på dina nya hjul.

Kompletta hjul - Billiga och snabba att montera

Alla däckproffs rekommenderar vinterdäck på vintern, och sommardäck är alltid rätt val för sommaren. Har du båda typer av däck på separata aluminiumfälgar eller stålfälgar på din bil, behöver du inte oroa dig så mycket för att byta däck i oktober eller påsk. De kompletta hjulen behöver bara bytas runt. Våra kompletta hjul är också billigare att köpa än om du köper separata däck och fälgar.

Säkra bilen med nya kompletta hjul från oss

Se till att du har pålitliga hjul till både vinterns oväder och den växlande svenska sommaren. Att köra med slitna däck kan leda till stora problem för dig som förare, men genom att beställa nya kompletta hjul är detta inget du behöver oroa dig för.

Hos oss på 123dack.se finner du kompletta set för hela året, allt för att du skall kunna köra säkert. Här hittar du sommarhjul, vinterhjul och helårshjul för att passa årets alla säsonger. Oavsett vilket underlag du kör på kommer dessa däck med sina aluminium- eller stålfälgar att klara sig galant. I vår online butik hittar du inte bara en stor mängd av däck och fälgar till din bilmodell, du även allt till ett lågt pris.

Gardera dig inför både sommaren och vintern och beställ kompletta hjul redan idag. Hos oss på 123dack.se vet du att du får både däck och fälgar av hög kvalité som håller länge och tåls att köra med. Oavsett om du kör på motorväg eller grusväg kommer våra sommardäck att klara vägunderlagen. Du kan välja fritt mellan att skaffa ett paket som innehåller aluminiumfälgar eller stålfälgar, allt för att ha det som passar din körning och din bil bäst.

Våra hjul passar en stor mängd olika bilmärken och modeller och du kan snabbt och enkelt hitta hjul som passar din bil. Genom att komma färdigmonterade och trycktestade kommer det gå snabbt att få på dina nya hjul. Botanisera och finn ett set redan idag.

Hitta kompletta hjul bland över 100 olika däckmärken

På 123dack.se erbjuder vi dig 25000 olika däckprofiler bland 100 olika däckmärken, vilket gör din hjuljakt både smidig och enkel. Genom att beställa från oss får du både fri frakt och en snabb leverans, allt för att du snabbt ska komma igång med dina nya hjul.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.05.2024 07:29