00468 4468 5478


Säkra bilen med nya kompletta hjul från oss

Se till att du har pålitliga hjul till både vinterns oväder och den växlande svenska sommaren. Att köra med slitna däck kan leda till stora problem för dig som förare, men genom att beställa nya kompletta hjul är detta inget du behöver oroa dig för.

Hos oss på 123dack.se finner du kompletta set för hela året, allt för att du skall kunna köra säkert. Här hittar du sommarhjul, vinterhjul och helårshjul för att passa årets alla säsonger. Oavsett vilket underlag du kör på kommer dessa däck med sina aluminium- eller stålfälgar att klara sig galant. I vår online butik hittar du inte bara en stor mängd av däck och fälgar till din bilmodell, du även allt till ett lågt pris.

Gardera dig inför både sommaren och vintern och beställ kompletta hjul redan idag. Hos oss på 123dack.se vet du att du får både däck och fälgar av hög kvalité som håller länge och tåls att köra med. Oavsett om du kör på motorväg eller grusväg kommer våra sommardäck att klara vägunderlagen. Du kan välja fritt mellan att skaffa ett paket som innehåller aluminiumfälgar eller stålfälgar, allt för att ha det som passar din körning och din bil bäst.

Våra hjul passar en stor mängd olika bilmärken och modeller och du kan snabbt och enkelt hitta hjul som passar din bil. Genom att komma färdigmonterade och trycktestade kommer det gå snabbt att få på dina nya hjul. Botanisera och finn ett set redan idag.

Hitta kompletta hjul bland över 100 olika däckmärken

På 123dack.se erbjuder vi dig 25000 olika däckprofiler bland 100 olika däckmärken, vilket gör din hjuljakt både smidig och enkel. Genom att beställa från oss får du både fri frakt och en snabb leverans, allt för att du snabbt ska komma igång med dina nya hjul.

Priserna är (om inget annat anges) per styck och inkluderar moms plus fraktkostnader inom Sverige.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 23.10.2021 07:29