0855121167

Däck sök

Efter storlek
Bredd
Höjd
Diameter
Sök efter däck.
Läs av värdena på det aktuella däcket

Efter biluppgifter


Dagens erbjudande

Goodride All Season Elite Z-401 205/55 R16 91V
779 kr

Superenkelt att beställa

Icons-a

Välj storlek

Icons-b

Välj däck

Icons-c

BeställMed helårsdäck slipper du dyra och tråkiga däckbyten.

Helårsdäck som ibland även kallas för friktionsdäck har goda allround-egenskaper och kan sitta på bilen under såväl sommar som vinter. Det är en särskild gummiblandning och däckens mönsterdjup som gör detta möjligt. Med denna däcktyp slipper du alla kostnader och allt besvär med att byta och äga dubbla däckuppsättningar.

Friktionsdäck är särskilt lämpliga om du bor i södra Sverige eller på Gotland där vintrarna inte brukar bli lika extrema som i norra Sverige. Denna typ av däck är lämpligast för körning på asfalt där de har bra köregenskaper och ger en lägre ljudnivå än dubbdäck. Vill du göra ett bra köp av billiga vinterdäck, sommardäck eller däck du kan ha hela året om så har du kommit rätt! Här på 123dack.se är såväl kunnandet som utbudet av toppklass!

Vi har helårsdäck som passar bilar med olika däckstorlek. Är du ute efter däck från ett särskilt däckmärke? Hos oss har du stora möjligheter att hitta däck du kan ha året om från kända tillverkare som t.ex. Goodyear. Helårsdäcken har länge varit ett lite kontroversiellt val - särskilt på vintern, eftersom de inte anses vara riktigt lika säkra som dedikerade vinterdäck med dubbar.

Ett argument som ändå talar för helårsdäcken är att våra svenska vintrar kan bjuda på riktigt snabba väderväxlingar och då är det inte fel med däck som är en balanserad kompromiss som fungerar tillräckligt bra vid flera olika väglag. Som alltid när det gäller däck ska du tänka igenom ditt val noga utifrån hur du brukar köra och vilka väglag som är vanligast där du bor.

Skaffa helårsdäck hos oss till riktigt låga priser

123dack.se är ett bra val om du är ute efter nya däck till ditt fordon. Vi leverar däck från ca 100 däckmärken och är kända för våra snabba leveranser som dessutom är gratis. Du har alltid 30 dagars returrätt om du skulle upptäck att du köpt fel produkt.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.06.2024 07:31