0855121167

industridäck luft

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistikrabatt

Om ni behöver en större mängd industri-, special- och släpdäck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: Logistikrabatt

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrättIndustridäck till låga priser och fri leverans

Är du i behov av industridäck? Både inom industrier och lantbruk behöver man solida och kraftfulla däck som man kan förlita sig på i alla typer av väder. Oavsett om du behöver däck till traktorn, byggmaskinen eller trucken så hittar du enkelt och smidigt det du behöver här.

Köp till exempel dina lastbilsdäck här online för att snabbt få hem dem. Då dessa kan vara svåra att själv montera, på grund av dess storlek och tyngd, kan du lätt få hjälp av någon av våra service partners. Vi har mer än 300 partners utspridda i landet. Våra produkter har hög kvalitet, vilket är ett krav då dessa däck utsätts för hårda påfrestningar. Självklart tillhandahåller vi även högkvalitativa vinterdäck till dessa fordon.

Industridäck av hög kvalitet - välj mellan 100-tals märken

123dack.se hittar du entreprenaddäck i 100-tals olika märken och i mer än 25000 olika profiler. Vi erbjuder snabb och helt gratis frakt. Dessutom har vi ett jättestort nätverk med över 300 olika däckfirmor, som mer än gärna hjälper dig mer montering och service. Och som en extra säkerhet för dig har vi 30-dagars ångerrätt.

Så klicka in på vår hemsida, välj och vraka mellan däck som passar just din bil/ lastbil/ motorcykel och slipp stressen med att köra runt och leta efter bästa pris hos olika däckföretag.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.05.2024 07:33