0855121167

kompletta hjul

stålfälgar med sommardäck

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Välj fordon
Välj fälg
Välj däck
Beställ komplett hjul

Vi har de rätta fälgarna och däcken för dig.

För att vi ska kunna visa dig lämpliga fälgar och däck, välj först ditt fordon

Kompletta hjul med TPMS

Om ditt fordon är utrustat med ett direkt TPMS-system, blir monteringen och programmeringen på de lämpliga TPMS-sensorerna utan extra kostnad på dina nya hjul.

Kompletta hjul - Billiga och snabba att montera

Alla däckproffs rekommenderar vinterdäck på vintern, och sommardäck är alltid rätt val för sommaren. Har du båda typer av däck på separata aluminiumfälgar eller stålfälgar på din bil, behöver du inte oroa dig så mycket för att byta däck i oktober eller påsk. De kompletta hjulen behöver bara bytas runt. Våra kompletta hjul är också billigare att köpa än om du köper separata däck och fälgar.

Stålfälgar med Sommardäck som håller med åren

Den svenska sommaren kan erbjuda väldigt varierande klimat och det är viktigt att din bil har däck som klarar av vårt växlande väglag. Oavsett om sommaren kommer med mycket regn eller varma dagar med varm asfalt, kommer dessa sommardäck att klara sig galant.

Genom att beställa stålfälgar med sommardäck från oss får du kompletta hjul som är mycket hållbara och speciellt utvecklade för vårt nordiska klimat. Fälgar är något som i vissa fall kan vara svårt att byta på egen hand, därför samarbetar vi med över 300 montagepartner runt om i Sverige som mer än gärna hjälper dig. Fälgarna som följer med i detta unika paket är gjorda i stål och har genomgått omfattande kvalité tester. Beställ detta billiga paket från oss idag och säkra sommarens bilkörning.

Passa på och beställ dina stålfälgar med sommardäck från oss på 123dack.se redan idag. Oavsett om du spenderar sommaren med att köra på motorvägen, mindre grusväg eller en liten lerig väg, kommer sommardäcken i detta paket att klara jobbet elegant. Däcken kommer monterade för att enkelt kunna monteras direkt på din bil. Kör du en personbil, stadsjeep, off-Roader eller lätt lastbil kommer du garanterat finna ett paket som passar ditt specifika fordon.

Passa även på att leta igenom vårt breda sortiment efter stålfälgar med vinterdäck för att vara väl förberedd när vinter väl slår till. Med ett nätverk på över 300 monteringsverkstäder kan du snabbt och enkelt få hjälp att montera dina produkter. Besök oss idag och ta del av våra förmånliga priser och erbjudanden.

Hitta dina Stålfälgar med Sommardäck från vårt breda sortiment

Här på 123dack.se erbjuder vi dig ett brett sortiment på hela 25000 däckprofiler bland 100 olika däckmärken. Oavsett vilket bilmärke eller bilmodell du kör kommer du hitta däck som passar din specifika bil. Beställ dina Stålfälgar med Sommardäck från oss redan idag till lågt pris så bjuder vi på frakten.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 20.07.2024 07:29