0855121167

snökedjor personbil


Bredd
Höjd
Diameter
Reifen


Sökning på snökedjor via fordonstyp


Ha snökedjor redo för isiga och snöiga vägar

I ett land där vädret kan vända på en natt och överraska dig, kan snökedjor vara en billig försäkring. Gör det gärna till en rutin att alltid ha snökedjor liggande i bagageutrymmet för att kunna använda dem vid behov. Om du ofta är ute på vägarna har du säkert erfarenhet av att ett snöoväder kan komma helt plötsligt och oväntat. Trots att plogbilarna jobbar för fullt så hinner de inte alltid med, och vill du kunna ta dig fram i oväntade väder har vi lösningen. Snökedjor monteras på däcken och används ofta i områden som inte snöröjs. Snökedjorna uppfanns 1904 av amerikanen Harold D. Weed. Köp snökedjor online hos 123dack.se för att hitta den typ av snökedja du behöver vare sig det gäller personbil, traktor eller ATV.

Köp billiga snökedjor”=

Våra toppsäljare inom snökedjor är märkena DeltiGrip, PAT och RUD. Väljer du en kedja från RUD till dina vinterdäck får du bra kvalitet. Det är viktigt att du tänker på vilken typ av fordon kedjan ska passa, inte bara vilken dimension däcken har. Snökedjan från PAT ligger i en mellanprisklass och den från DeltiGrip är en av våra billigaste varianter. Oavsett märke gäller priserna för två kedjor och vid leverans skickas de i en förpackning. Du behöver bara två kedjor för drivaxeln till din bil. Kedjorna ska monteras på de däck som driver hjulen framåt för att de ska fungera och ge ett bättre grepp på snöiga och isiga vägar. Till din ATV som driver med alla fyra hjul kan du behöva lejdare kedjor till däcken både bak och fram.

Hitta enkelt dina nya snökedjor på nätet

Hos 123dack.se har vi ett stort urval från 100 däckmärken och 25000 olika profiler. Vi har snabba och fria leveranser med 30 dagars returrätt på beställda varor. Våra priser är låga och vi har över 300 servicepartners spridda över hela världen.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.05.2024 07:29