0855121167

Industri-, special- och släpdäck

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistikrabatt

Om ni behöver en större mängd industri-, special- och släpdäck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: Logistikrabatt

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrättIndustridäck med hög prestanda

Traktorer och likande fordon behöver kraftfulla och solida däck att förlita sig på. I industrier eller på lantbruket är dessa fordon en viktig del av arbetet och man skulle inte klara sig utan dem. Industridäck är just tillverkade för att klara denna press och att alltid prestera så bra som möjligt i alla väder och förhållanden.

Ett bra industridäck måste vara tillförlitligt. Däck som används på byggmaskiner, traktorer, lastare och annan högspecialiserad utrustning måste arbeta under extrema förhållanden,vilket kräver att däcken tillverkas med en särskilt hög teknisk kompetens.

Köp industridäck

Alla industridäck är tillverkade som enorma och på ett speciellt sätt som ökar livslängden.Eftersom de ständigt måste köra genom besvärliga och tuffa områden som ojämna fält, bland hårda och vassa stenar måste däcken vara extra hårda och skyddade för punktering och andra skador.

Beställ industridäck hos 123dack och välj bland ett stort sortiment med exceptionell service, snabb leverans och få hem dina kraftfulla specialdäck lätt och smidigt. Hos 123dack.se är det enkelt att beställa dina däck online. Köp industridäck idag.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 20.07.2024 07:29