0855121167

Lastbilsdäck


Er monteringsmöjlighet

Er monteringsverkstadIngen fara: även till lastbilsdäck kan vi erbjuda montagepartner i närheten.
Till montagepartner sökning

Söker lastbils montagepartner

Vi söker ytterligare verkstäder som montagepartner för lastbilsdäck.
Gratis anmälan här

Logistisk rabatt

Om ni behöver en större mängd däck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: lkw-reifen@delti.com

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.Välj rätt Lastbilsdäck för tunga och långa transporter

När det gäller lastbisldäck är kraven höga och faktiskt helt avgörande för tunga fordon. Dessa måste klara att köra mycket långa sträckor med en tung last. När man väljer däck till lastbilen är det viktigt att ta hänsyn till faktorer som slitage, tryckfördelning och rullmotstånd. Under vintern ställs dessutom ännu högre krav. Förutom säkerheten är det även viktigt att överlägga miltalen när man väljer modell och här kommer alltså faktorer som pris in. Vid ett köp utgår man från lastbilens dimensioner samt axlar. Det finns till exempel utföranden för drivaxeln, bakaxeln liksom för traileraxeln. Du kan känna dig trygg i ditt val när du väljer att handla hos professionella 123dack.se där du bland annat erbjuds ett stort urval av lastbilsdäck med fälg.

Ett märke som erbjuder däck med hög bärförmåga är Continental Bridgestone. Med dessa lastbilsdäck får du en lång körsträcka och livslängden imponerar. Med ett lågt rullmotstånd blir dessutom bränsleförbrukning lägre. Beroende på var du ska köra, hur ofta du kör och hur tung lasten är så ser däckkraven olika ut. Premiummärket har definitivt en modell som passar just dina körbehov. Det är också viktigt att gör säsongsanpassningar. Enligt lag ska samtliga tunga fordon ha ett mönsterdjup på minst 5 mm under vintern. Sedan november år 2012 är däcktillverkarna för lastbilar även skyldiga att uppge märkning om våtgrepp, bränsleekonomi och externt däckljud. Märkningen gör det lättare för dig som att välja rätt lastbisldäck. Även stabilitet och säkerhetsegenskaper anges ofta på däcken.

Stort utbud av lastbilsdäck på 123dack.se från premiummärkena

På 123dack.se har du möjligheten att välja mellan ett stort antal lastbilsdäck. Branschens premiummärken finns självklart representerade i det breda utbudet. Du kan alltid förvänta dig hög kvalitet liksom prisvärda produkter och en snabb leverans. Dessutom ingår alltid 30 dagars returrätt.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.05.2024 07:30