0855121167

Motorcykeldäck: Quad / ATV

Er monteringsmöjlighet

Er monteringsmöjlighetIngen fara: även till motorcykeldäck erbjuder vi montagepartner i er närhet. Till montagepartner sökning

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Söker montagepartner

Vi letar efter fler verkstäder som kan fungera som montagepartner för motorcykeldäck.
Gratis anmälan härMotorcykeldäck ATV/Quad – stabila däck till din fyrhjuling

Det har blivit alltmer populärt att köra både ATV och Quad vilka ofta kallas för fyrhjulingar. I vanliga fall så får man ej köra dessa på allmänna vägar, men med en MC-registrering så kan man göra det lagligt. En ATV är smidig att köra i terräng och tar sig lätt fram i skog och mark. Det finns ett stort utbud av både ATV och Quad idag, men det är inte bara motorn och designen som är viktig, man måste även ha ett par bra däck för att få ut det mesta från sin fyrhjuling.

 Motorcykeldäck som klarar tuff terräng och mark är en nödvändighet om man skall köra sin Quad eller ATV i skogen då man annars lätt fastnar eller kör sönder sitt fordon relativt enkelt. Med ett tjockt och brett däck så är man säker från att kvistar och stenar inte ska punktera eller förstöra däcken enkelt. Är det väldigt lerigt eller mycket sand där man kör så är ett grovt spårat däck en fördel då drivkraften gör att man inte fastnar lätt. Det finns ett stort utbud av prisvärda motorcykeldäck till sin ATV eller Quad, som är av hög kvalitet och som håller länge vid frekvent användning ute på allmänväg eller i skogen.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.04.2024 07:32