0855121167

Däck sök

Efter storlek
Bredd
Höjd
Diameter
Sök efter däck.
Läs av värdena på det aktuella däcket

Efter biluppgifter


Dagens erbjudande

Goodride All Season Elite Z-401 205/55 R16 94V XL
779 kr

Superenkelt att beställa

Icons-a

Välj storlek

Icons-b

Välj däck

Icons-c

BeställSäkra bilkörningen med nya vinterdäck från 123dack.se

Du kan aldrig vara säker på när vintern slår till eller vilka väder vintern kommer att föra med sig här i Sverige. Därför är det bäst att du är väl förberedd med nya däck som klarar vinterns vägunderlag. Med rätt däck garanteras du god säkerhet vi isigt väglag och låga temperaturer. Det finns många regler kring din bil och din bilkörning, en av dessa är vår vinterdäck lag. Oavsett om vintern kommer med snö, slask, is eller sol, kommer du att hitta vinterdäck som passar din bil hos oss på 123dack.se. Här får du dessutom vinterdäcken till ett lågt pris online. Se till att du inte fastnar på vägen eller blir fast hemma när snön slår till genom att beställa dina nya däck från oss.

Hör på 123dack.se hittar du vinterdäck som passar alla möjliga märken och modeller. Oavsett om du kör en personbil, lastbil, motorcykel eller annat motordrivet fordon, kommer du att hitta däcken hos oss. Du hittar givetvis även ett stort sortiment av både sommardäck och helårsdäck här. Våra däck kommer i många olika dimensioner och profiler, för att kunna passa din bil på bästa möjliga sätt. Vinterdäcken du hittar hos oss kommer från över 100 olika däckmärken och alla gör däcken på liknande sätt. Det finns dock skillnader mellan däcken och vilka du väljer beror på var du ska köra och hur din bil ser ut. Största skillnaderna på däcken är att de har lite olika gummiblandningar eller olika däckmönster. Allt för att ge dig ett bra grep på hala vägar.

Hitta dina nya vinterdäck bland 25000 olika däckprofiler

Här på 123dack.se finner du ett stort utbud av däck till ditt fordon. Vi erbjuder dig en snabb och gratis leverans med din order, för att du fort ska ha dina nya däck. Genom vårt samarbete med över 300 monteringsverkstäder är det dessutom smidigt att få på däcken.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.06.2024 07:30