0855121167

kompletta hjul

aluminiumfälgar med året runt-däck

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
1338,30 SEK per fälg

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Välj fordon
Välj fälg
Välj däck
Beställ komplett hjul

Våra mest populära aluminiumfälgar

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
från 1744,53 SEK

PROLINE AX100

6.5 x 16ET 40
från 1271,58 SEK

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
från 1341,58 SEK

BORBET LV4

5.5 x 15ET 45
från 1477,49 SEK

Vi har de rätta fälgarna och däcken för dig.

För att vi ska kunna visa dig lämpliga fälgar och däck, välj först ditt fordon

Kompletta hjul med TPMS

Om ditt fordon är utrustat med ett direkt TPMS-system, blir monteringen och programmeringen på de lämpliga TPMS-sensorerna utan extra kostnad på dina nya hjul.

Kompletta hjul - Billiga och snabba att montera

Alla däckproffs rekommenderar vinterdäck på vintern, och sommardäck är alltid rätt val för sommaren. Har du båda typer av däck på separata aluminiumfälgar eller stålfälgar på din bil, behöver du inte oroa dig så mycket för att byta däck i oktober eller påsk. De kompletta hjulen behöver bara bytas runt. Våra kompletta hjul är också billigare att köpa än om du köper separata däck och fälgar.

Prisvärda aluminiumfälgar med helårsdäck - Enkel & snabb leverans

Det är viktigt att du har däck som både håller med åren och som du kan köra med oavsett vilket väder som väntar dig. Genom att skaffa dessa kompletta hjul från oss säkrar du din bilkörning både under sommaren och vintern. Du får här fina fälgar i aluminium i hög kvalité som passar bra för alla årets årstider. Tillsammans med fälgarna får du även helårsdäck som gör att du slipper oroa dig för vinterdäcken när kylan och snön väl slår till.

Köp dina aluminiumfälgar med helårsdäck från oss på 123dack.se idag och du får dem både billiga och snabbt levererat hem till dig. Gör livet lite enklare och smidigare med dessa hjul och slipp byta däck inför varje ny säsong.

Genom att använda helårsdäck vet du säkert att din bil både kan köra under heta sommardagar likväl som under slaskiga och snöiga vinterdagar. Här hos oss hittar du aluminiumfälgar med helårsdäck till alla typer av bilar. Vare sig det är personbilar, stadsjeepar eller offroadfordon har vi däck som passar just din bil.

Med vårt breda utbud på över 100 olika märken av däck så det finns mycket att välja mellan och du finner garanterat de bästa möjliga däcken för ditt fordon. Köp kompletta hjul utifrån dina önskemål och få dem balanserade och monterade enkelt och smidigt. Utöver detta eminenta paket med aluminiumfälgar finner du även ett stort utbud av stålfälgar för ditt fordon med lång hållbarhet och som har tillhörande sommar och vinterdäck.

Beställ dina Aluminiumfälgar med helårsdäck här och få fri frakt

Med en snabb och gratis leverans här på 123dack.se går det snabbt och smidigt att få däcken hem till dig. Med över 300 monteringspartners så blir arbetet effektivt utfört i tid och du kan snabbt komma igång med dina nya Aluminiumfälgar med helårsdäck. Skulle du inte vara nöjd med dina bildäck så har vi alltid 30 dagars returrätt på alla våra produkter.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 20.07.2024 07:29