0855121167

kompletta hjul

aluminiumfälgar med vinterdäck

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
1248,00 SEK per fälg

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Välj fordon
Välj fälg
Välj däck
Beställ komplett hjul

Våra mest populära aluminiumfälgar

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
från 1674,13 SEK

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
från 1138,34 SEK

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
från 1166,42 SEK

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
från 1721,73 SEK

Vi har de rätta fälgarna och däcken för dig.

För att vi ska kunna visa dig lämpliga fälgar och däck, välj först ditt fordon

Kompletta hjul med TPMS

Om ditt fordon är utrustat med ett direkt TPMS-system, blir monteringen och programmeringen på de lämpliga TPMS-sensorerna utan extra kostnad på dina nya hjul.

Kompletta hjul - Billiga och snabba att montera

Alla däckproffs rekommenderar vinterdäck på vintern, och sommardäck är alltid rätt val för sommaren. Har du båda typer av däck på separata aluminiumfälgar eller stålfälgar på din bil, behöver du inte oroa dig så mycket för att byta däck i oktober eller påsk. De kompletta hjulen behöver bara bytas runt. Våra kompletta hjul är också billigare att köpa än om du köper separata däck och fälgar.

Beställ aluminiumfälgar med vinterdäck och säkra vinterkörningen

Du vet aldrig när vintern kommer att slå till i Sverige, och när den gör det bör du vara väl förberedd på den. Se till att du har däck som klarar av alla vädrets vändningar som vintern kan innebära genom att skaffa aluminiumfälgar med vinterdäck från oss idag. Detta paket består av kompletta hjul med fälgar. Allt levereras färdigmonterat, vilket gör det enkelt för dig att installera det på bilen.

Med vinterdäcken kan du vara säker på att du klarar av att köra på alla typer av underlag i alla olika väder. Oavsett om det rör sig om motorväg eller grusväg i antingen regn, snö eller slask kommer däcken att greppa bra. Hos oss hittar du hållbara produkter till billiga priser.

Med aluminiumfälgar vet du säkert att du har fälgar till däcken som håller minst lika länge som däcken. Detta är ett paket med hög kvalité som är gjorda att hålla länge. Genom att beställa våra aluminiumfälgar med vinterdäck kommer du ha vinterdäck som klarar alla väder och vägunderlag utan den minsta oro.

Våra hjulpaket kommer även för sommardäck och helårsdäck, för att du alltid skall ha däck som fungerar oavsett årstid och vägunderlag. Paketen kommer till personbilar, stadsjeepar, offroad-fordon och lätta lastbilar. Vilken bilmodell och bilmärke du än kör hittar du alltså något som passar hos oss på 123dack.se. Hjulen kommer färdigmonterade och balanserade för att de snabbt och smidigt skall kunna installeras på din bil utan det minsta krångel.

Beställ dina aluminiumfälgar med vinterdäck och få fri frakt

Här på 123dack.se hittar du över 25000 däckprofiler bland över 100 olika däckmärken, allt för att du snabbt skall hitta det som passar din bil. När du beställer dina Aluminiumfälgar med vinterdäck från oss får du även fri frakt på din order.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.05.2024 07:29