00468 4468 5478

kompletta hjul: stålfälgar med året runt-däck

Här hittar du stålfälgar med året runt-däck till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar som komplett hjul med däck enligt dina önskemål, färdig monterade och balanserade med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.
Enkelt: Din sökning efter kompletta hjul
1. Välj fordon, 2. Välj rätt fälgar, 3. Lägg till fälgar - Klart!

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


Stålfälgar med helårsdäck förenklar din körning året runt

Att byta däcken två gånger om året kan vara något som tar viktig tid från annat, eller en kostnad du helst vill undvika. Genom att skaffa helårsdäck kommer du ha däck som klarar både sommarens hetta och vinterns slask.

Beställ dina stålfälgar med helårsdäck här från giga-dack.se idag och du får ett komplett paket som är smidigt att montera. Genom att beställa kompletta hjul får du både däcken och fälgar som passar ihop med varandra. Detta gör att du inte behöver söka runt på de olika delarna för att hitta de som är kompatibla.

Här hos oss får du de kompletta hjulen till ett lågt pris och med våra snabba leveranser kan du snabbt rulla iväg med dina nya helårsdäck.Att köra med slitna däck och gamla fälgar kan vara både farligt och göra körningen svårare. Genom att beställa en ny, komplett uppsättning stålfälgar med helårsdäck från oss på 123dack.se kommer du inte längre behöva oroa dig. Här får du stålfälgar av en bra kvalité som har lång livstid och klarar hårdare körning genom de varierande svenska väglagen.

Eftersom helårsdäcken också ingår i detta paket slipper du oroa dig för bytet av vinterdäck i tid för den kallare säsongen. Med dessa kan du köra året runt oavsett vägunderlag. Fälgarna och däcken kommer dessutom färdigmonterade och trycktestade för att du snabbt och smidigt skall komma igång med dina hjul. Med våra snabba leveranser kan du köra iväg med dina nya däck direkt.

Gör livet lite enklare med stålfälgar med helårsdäck

Här på 123dack.se hittar du ett stort utbud av däck med hela 25000 olika däckprofiler och 100 olika däckmärken att välja på. Eftersom vi samarbetar med över 300 olika monteringsverkstäder kan du snabbt få hjälp att rulla iväg med dina nya stålfälgar med helårsdäck.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 23.10.2021 07:29