00468 4468 5478

däck till golfbil

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistikrabatt

Om ni behöver en större mängd industri-, special- och släpdäck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: Logistikrabatt

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Priserna är (om inget annat anges) per styck och inkluderar moms plus fraktkostnader inom Sverige.


Vänta inte! Nya däck till golfbilar hittar du här!

En golfbil är ett måste för den som vill spela mycket golf och ha sköna dagar på banan. Nu är det hög tid att planera årets golfsäsong. De riktigt hängivna har säkert spela golf vinterns snöfria dagar. En golfbil ska ha helårsdäck eller vinterdäck på vintern och sommardäck på sommaren och nu är det dags att byta till sommardäcken.

Köp billiga däck till golfbilar på 123dack.se, här finns ett brett sortiment av specialdäck av högsta kvalitet. Vänta inte tills däcken är helt utslitna, beställ däck i tid. Det är viktigt att ha fungerande däck. Din golfbil ska kunna köra dig dit du önskar och ha ett bra underlagsfäste. Sätt på golfskorna, putsa klubborna, kör fram golfbilen för nu väntar en härlig och förhoppningsvis lång golfsäsong.

Här hittar du snabbt och enkelt däck till golfbilar

123dack.se hittar du helårsdäck till din golfbil. Dessa däck kallas ibland för friktionsdäck och har bra allround-egenskaper som passar både till sommaren och till vintern. Däcken passar bäst i södra Sverige och på Gotland där vintern är mild och ofta snöfri.

Med friktionsdäcken slipper du arbetet med att byta mellan sommar-och vinterdäck och du behöver inte förvara dubbla uppsättningar av däck. Beställ dina nya däck redan idag. Hos oss får du stort kunnande, god service, snabb leverans och låga priser!

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 06.07.2020 07:31