0855121167

kompletta hjul

aluminiumfälgar med sommardäck

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
1248,00 SEK per fälg

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Välj fordon
Välj fälg
Välj däck
Beställ komplett hjul

Våra mest populära aluminiumfälgar

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
från 1674,13 SEK

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
från 1138,34 SEK

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
från 1166,42 SEK

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
från 1721,73 SEK

Vi har de rätta fälgarna och däcken för dig.

För att vi ska kunna visa dig lämpliga fälgar och däck, välj först ditt fordon

Kompletta hjul med TPMS

Om ditt fordon är utrustat med ett direkt TPMS-system, blir monteringen och programmeringen på de lämpliga TPMS-sensorerna utan extra kostnad på dina nya hjul.

Kompletta hjul - Billiga och snabba att montera

Alla däckproffs rekommenderar vinterdäck på vintern, och sommardäck är alltid rätt val för sommaren. Har du båda typer av däck på separata aluminiumfälgar eller stålfälgar på din bil, behöver du inte oroa dig så mycket för att byta däck i oktober eller påsk. De kompletta hjulen behöver bara bytas runt. Våra kompletta hjul är också billigare att köpa än om du köper separata däck och fälgar.

Skaffa Aluminiumfälgar med sommardäck och få en behagligare sommarkörning

Att köra med slitna däck och gamla fälgar är något som kan vara både farligt samt göra körningen svårare för dig som förare. Genom att se till att du har hjul som håller med åren och som du kan köra ordentligt med, slipper du oroa dig för detta. Se därför till att skaffa dina Aluminiumfälgar med sommardäck i god tid för att inte spendera tid under sommaren med en bil som kan vara farlig att köra med.

Här på 123dack.se hittar du ett stort utbud av delar till din bil, passa därför även på att ladda inför vintern genom att skaffa ett paket med aluminiumfälgar med vinterdäck. Här hittar du däcken med hög kvalité till ett lågt pris som passar din bil.

Oavsett om du spenderar sommaren med att köra på motorvägen, grusväg eller en mindre skogsväg, ska du se till att du har hjul som klarar vägunderlagen. Beställ dina Aluminiumfälgar med sommardäck från oss och du vet att du får både däck och fälgar av hög kvalité.

Detta kompletta paket går att få till en stor mängd olika bilmärken och bilmodeller, vilket gör att du enkelt hittar det som passar ditt fordon. Paketet finns till personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar. Genom att beställa detta via vår hemsida får du däcken och fälgarna färdig monterade samt balanserande. Ibland kan det vara svårt att hinna med montering av däck, detta är något du inte behöver oroa dig över som kund hos oss. Vi ingår i ett stort professionellt nätverk med över 300 olika monteringsverkstäder som mer än gärna hjälper dig med monteringen av dina bildelar.

Hitta dina Aluminiumfälgar med sommardäck bland 25000 däckprofiler

Beställ dina aluminiumfälgar med sommardäck på 123dack.se idag så bjuder vi på frakten. Vi strävar alltid efter snabba och effektiva leveranser och har alltid 30 dagar öppet köp på alla våra produkter. Hos oss hittar du garanterat något som passar din specifika bilmodell med våra 25000 olika däckprofiler bland över 100 olika däckmärken till låga priser.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.05.2024 07:29