0855121167

Däck till lätt lastbil


Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

123dack.se
Lägg märke till 4.44/5 - 938 Kundernas värdering
mer info

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.Billiga skåpbildäck för de flesta modeller på marknaden

Skåpbilar och lätta lastbilar blir allt vanligare bland småföretagare. Även barnfamiljer med behov av ordentligt utrymme både för barn och eventuell packning kan ha nytta av en skåpbil. Då dessa bilar är både större och tyngre än den genomsnittliga personbilen så det ställs naturligtvis andra krav på de däck som den ska vara utrustad med. I korthet kan man uttrycka det som så att ett skåpbildäck är av en mer robust konstruktion för att klara den ökade belastningen som de utsätts för. Man pratar i dessa sammanhang ofta om däckets belastningsindex (vilket är ett mått på hur stor påfrestning däcken klarar av). Om du vänder dig till oss på 123dack.se så kommer du märka att vi inte bara har billiga sommar- och vinterdäck till just din skåpbil, utan att vi också är behjälpliga med att ta fram de tekniska specifikationer som ställs på din bils utrustning.

Gällande själva konstruktionen av ett skåpbildäck, eller C-däck som det kallas i branschen, jämfört med ett vanligt däck för personbil så finns det en stor skillnad. Däck för skåpbilar är uppbyggda av flera lager. Dessa är också tyngre än vanliga däck och de har kraftigt förstärkta sidor vilket gör att de behåller sin form trots den ökade belastning som de utsätts för. Nämnas bör också att det belastningsindex som förklarades tidigare hänger ihop med vilken hastighet som fordonet framförs i. På ett däck finns det en siffra som anger den maximala hastigheten för att belastningens maxvikt ska gälla. Självklart så hjälper vi till med att tolka alla beteckningar som kan orsaka en viss förvirring och vi ser till att du får trafiksäkra däck för din bil.

Vänd dig till oss när du behöver skåpbildäck

123dack.se är inte bara en återförsäljare av däck med många års erfarenhet från både den svenska och den europeiska marknaden, utan vi har också ca 300 monteringspartners runt om i hela landet. Det innebär att du som kund kommer att få hjälp genom hela processen av en trygg specialist.

123dack.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.05.2024 07:29